Çocuk Sanat Atölyeleri

Çocuk Resim Atölyesi

Eğitmen Zelal Şükran Yetik

Çocuk atölyesi eğitmenimiz Zelal Şükran Yetik; 2010-2016 Yeditepe Üniversitesi Sanat ve Tasarım (İtalyanca) ve Plastik Sanatlar olmak üzere iki lisans eğitimini tamamladıktan sonra Accademia Albertina delle Belle Arti di Torino’da Firmalar için Artistik Proje Tasarımı Bölümünde tezli yüksek lisansını tamamlamıştır. 2020 yılında Işık Üniversitesi Sanat Kuramı ve Eleştiri Programında yüksek lisans eğitimine başlamıştır. Sanat çalışmalarının sürdürürken, Turgut Pura Vakfı’nda eğitim vermektedir.

Atölye İçeriği

Çocuk atölyesi eğitimimizde  renklerden ve temel şekillerden başlayarak resim sanatında kullanılan materyaller tanıtılacaktır. Buna ek olarak her hafta farklı bir sanatçıdan, tarzından ve kullandığı teknikten bahsedilecektir. Sanat üzerine yapılacak olan bu kısa sohbetlere çeşitli çizim aktiviteleri ekleyerek yeni deneyimler edinilmesi sağlanacaktır. Çocukların keyifli vakit geçirmesinin yanı sıra atölye süresince yeni resim yapma yöntemlerini tanımaları amaçlanmaktadır.

Çocuk Heykel Atölyesi

Eğitmen Bengisu Kınay

Çocuk Seramik Atölyesi

Eğitmen Zerrin Kılıç

Daha detaylı bilgi için iletişim bilgilerinden veya instagram profilimiz aracılığıyla vakfımıza ulaşabilir, eğitmenlerimizle görüşebilirsiniz.