Güzel Sanatlara Hazırlık

Eğitmen

Emre Celali

Temel sanat (Güzel Sanatlara Hazırlık) eğitmenimiz Emre Celali; 2014 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Resim Anasanat Dalında lisans eğitimini bitirdi.  Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Anasanat Dalında yüksek lisans tez aşamasında devam etmektedir. Atölye çalışmalarına İzmir’de sürdürmekte ve Turgut Pura Vakfı’nda eğitim vermektedir.

Atölye İçeriği

Temel Sanat Eğitimi (Güzel Sanatlara Hazırlık) atölyesinde, oran-orantı, ölçü, perspektif, ışık-gölge, biçimlendirme gibi temel unsurlar üzerine eğitim verilmekte, model, natürmort, imgesel ve eskiz çalışmaları yapılmaktadır. Deneysel ilerleyen bu süreçte öğrencinin kişisel eğilimleri gözlenerek pratik öğrenim kazanımı ilerleyişi sağlanmaktadır. Öğrencilerin gelişim durumlarına göre renk ile biçimlendirme yöntemine giriş yapılmaktadır. Atölye, sınavlara hazırlanan kişiler dışında temel çizim yöntemlerini öğrenmek isteyen herkese açıktır.

Daha detaylı bilgi için iletişim bilgilerinden veya instagram profilimiz aracılığıyla vakfımıza ulaşabilir, eğitmenlerimizle görüşebilirsiniz.