Seramik

Eğitmen

Zerrin Kılıç

Seramik eğitmenimiz Zerrin Kılıç; 2012-2017 yılları arasında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümü’nde  lisans eğitimini, Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Seramik Anasanat Dalı’nda yüksek lisansını tamamlamıştır. Kişisel çalışmalarını sürdürürken, Turgut Pura Vakfı’nda eğitim vermektedir.

Atölye İçeriği

Seramik atölyemizde; temel biçimlendirme yöntemleri ile başlayarak elin pratik kazanması  öncelikli olarak amaçlanmaktadır. Sırlama nedir ve nasıl yapılır, dekor teknikleri ile ilgili sunumlar ve örnekler ile pekiştirilmektedir., Artistik ve endüstriyel seramik uygulamalarının yapılacağı bir atölye deneyimi ayrıca kalıp alma teknikleri pratik olarak gösterilecektir.

Daha detaylı bilgi için iletişim bilgilerinden veya instagram profilimiz aracılığıyla vakfımıza ulaşabilir, eğitmenlerimizle görüşebilirsiniz.